Educació Infantil

Curs 2018/2019

En aquest apartat pots consultar i descarregar les activitats programades er a alumnes del segon cicle d'Educació Infantil.

1. Descubre Vilamuseu

Dirigit a: alumnes de Educació infantil (entre 3 i 6 anys).
Lloc: Exposició temporal “Tresors de la Vila Joiosa”, Sala C, Vilamuseu.

Descripció:

L'activitat consisteix a visitar els diferents espais públics del museu, especialment el taller didàctic i l'exposició. A través dels estímuls que el museu ens proporciona, l'experimentació i la manipulació, els més menuts descobriran les peces arqueològiques més destacades del nostre patrimoni.

2. Aromes i textures

Dirigit a: alumnes d’Educació infantil (entre 3 i 6 anys).
Lloc:  “Esclaus i esclaves de la bellesa” . Planta 1. Vilamuseu.

Descripció: 

Aquest projecte requereix la col·laboració entre el departament d'educació de Vilamuseu i l'equip docent. Implica la realització d'un treball en classe durant la setmana prèvia a la visita al museu, amb recursos que proporcionarem a aquest efecte. D'aquesta manera, els alumnes podran realitzar una aproximació en tres nivells: el museu, l'exposició i la peça concreta. Els docents decideixen la intensitat d'aquesta aproximació. Durant la visita al museu reforçarem el treball previ i realitzarem el nostre propi collar.

3. Pissi, pissi ganya...

Dirigit a: alumnes de Educació infantil (entre 3 i 6 anys).
Lloc: Casa Museu “La Barbera dels Aragonés”. 

Descripció: 

En esta visita els més menuts aprendran, des de la perspectiva de la infància, les diferències entre la vida quotidiana al segle XIX i l'actualitat. Durant la visita podran jugar com ho feien fa cent anys, escoltar contes i històries transmeses per la tradició oral o aprendre cançons que els cantaven als seus avis quan eren menuts. 


(PDF descarregable amb el programa educatiu)

Descargar archivo