• slidebg1

  EDUCACIÓ

  Programa educatiu per al curs escolar 2019 / 2020

Educacion

 • Niños con cantimplora egipcia
  niños con cantimplora egipcia
 • Niños con la maqueta del collar
  niños con collar orientalizante
 • niña delante del panel de la torre de sant josep
  Niños torre de sant josep

Activitats des d'Educació Infantil fins a Batxillerat

Oferim un programa en què cada activitat té en compte el desenvolupament evolutiu dels xiquets i els continguts curriculars de les diferents etapes.

En Educació Infantil es proposen activitats molt sensorials, en Primària s'aposta pel joc en equip i el descobriment d'enigmes i en Secundària s'introdueixen les noves tecnologies com a mitjà d'entendre el procés de recerca científica.


Les activitats es realitzen en Vilamuseu i en la Casa Museu La Barbera dels Aragonés. En l'edifici de Vilamuseu les activitats previstes giren entorn de les exposicions temporals “Tresors de La Vila Joiosa” i "Esclaus i esclaves de la bellesa".

Tresors de La Vila Joiosa és una mostra en la què es fa un recorregut cronològic per la història de la Vila Joiosa a través de peces arqueològiques de gran rellevància en l'àmbit nacional i fins i tot internacional, com els objectes fenicis i egipcis trobats en les necròpolis de Poble Nou i Les Casetes de la Vila Joiosa.

Esclaus i esclaves de la bellesa és la nova exposició que Vilamuseu ha inaugurat en 2018. Aquesta mostra aprofundeix en el concepte d'imatge personal que tenien en l'Antiguitat, els productes cosmètics que utilitzaven, com es vestien i com era la cura del cos en diferents cultures del Mediterrani com són els fenicis, els grecs, el íberos i els romans.

La Barbera dels Aragonés és una casa pairal convertida amb el pas dels anys en un palauet romàntic del XIX. Es conserva l'aixovar domèstic i l'ambient de la casa d'aqueixa època i s'adverteix com era la vida abans de l'ús del plàstic, l'aigua corrent i l'electricitat.

Totes les activitats que oferim tenen un caràcter obert i participatiu, amb l'objectiu que els i les alumnes siguen protagonistes en la construcció de l'aprenentatge.

APARTADOS

Educació Infantil

Curs 2019/2020 En aquest apartat pots consultar i descarregar les activitats programades er a alumnes del segon cicle d'Educació Infantil. 1. Descubreix Vilamuseu Dirigit a: alumnes de Educació infantil (entre 3 i 6 anys). Lloc: Exposició temporal “Tresors de la Vila Joiosa”, Sala C, Vilamuseu. Descripció: L'activitat consisteix a visitar els…

Leer más
Educació Primària

Curs 2019/2020     En aquest apartat pots consultar i descarregar les activitats programades per a alumnes dels diferents cicles d'Educació Primària. 4. Explora Vilamuseu. Dirigit a: alumnes de primer cicle d’educació primària (entre 6 i 8 anys). Lloc: Exposició temporal “Tresors de la Vila Joiosa”, Sala C, Vilamuseu. Descripció:…

Leer más
Educació Secundària

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA. 11. Desxifra Tresors   Dirigit a: alumnes del primer cicle d’ESO (entre 12 i 14 anys). Lloc: Exposició temporal “Tresors de la Vila Joiosa”, Sala C, Vilamuseu. Descripció:   Els alumnes interactuaran amb l'exposició de forma autònoma i en equip. Mitjançant una Tablet accediran a diversos enigmes que els convidaran a descobrir…

Leer más

Contacto

C/ Colón, 57
03570 - La Vila Joiosa (Alicante) - España

Tel: 628 993 175

Mensaje enviado correctamente
 • Museu Villajoiosa
 • Ajuntament Villajoiosa

© 2016 Vilamuseu C/ Colón, 57 / 03570 - La Vila Joiosa (Alicante) - España Tel: 966 508 355.