FESTVM ALONIS

Vida romana a la Vila Joiosa

Inicio 21 Abr Fin 22 Abr

El recreacionisme històric és una forma de donar vida al passat de la forma més fidedigna possible, amb roba i tot tipus d'objectes fets amb els mateixos materials i de la mateixa forma que llavors, fruit d'una documentació rigorosa, i amb la col·laboració d'arqueòlegs i especialistes.

La recreació de la vida civil i militar romana està molt estesa en països com Anglaterra o França, i a Espanya s'està estenent. Està molt desenvolupada, per exemple, a Catalunya, on té lloc al maig un dels principals esdeveniments d'aquest tipus, Tarraco Viva ( Tarraco, Tarragona, va ser capital de la província romana en la qual es trobava Allon, la Vila).

A la Vila Joiosa celebrem des de fa anys el festival Festum Alonis. Vida Romana a la Vila Joiosa. Més informació i programa en www.vilamuseu.es/festumalonis www.vilamuseu.es/festumalonis-va

Aquests esdeveniments autèntics i de qualitat transporten al públic a una altra època pel que estarien situats dins del turisme d'experiències, que és importantíssim en els nostres dies.

proyecto vilamuseu
Comparteix:

Cada primavera celebrem "Festum Alonis. Vida romana a la Vila Joiosa".